Ischias

Ischias smerter kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Piriformis

Ischias nerve

Gluteus minimus Smerteområde

Gluteus minimus Smerteområde

Dybe hoftesmerter

Obturatorius,Gemellus smerteområde

Hoftesmerter

Piriformis smerteområde

Ischias smerter

Ischias smerter kan behandles med zoneterapi. Akut opståede ischias smerter af hjælpes ved 4-6 behandlinger med zoneterapi.

Er smerterne voldsomme bør zoneterapi behandlingerne foretages med blot 2 dages mellemrum.

Ischias smerter skyldes ofte en afklemning af Ischias nerven, som kommer ud mellem de små muskler i hoften. Symptomerne er ofte smerter fra ballen og ned i benet.

Zoneterapi behandlingen vil løsne muskelspændinger i musklerne, som presser på ischias nerven. Smerten reduceres i balle og lår og du vil opnå øget bevægelighed.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklerne har opnået sit optimale styrke niveau.

Symptomer over længere tid vil influere på kroppens opfattelse af egen balance og påvirke kropsfunktioner, kropsholdning. Symptomer vil blive tydeligere og flere mindre symptomer kan støde til.

I hoften fæster flere muskler, som kan give ischias lignende symptomer. Musklerne vil over tid indvirke på hinanden og kan på den måde gøre opgaven kompliceret og vanskelig at løse på kort tid.

Scroll to Top