Gemellus, Obturatorius

Symptomer fra de dybe hoftemuskler kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Obturatotius Gemellus

Obturatotius
Gemellus

hoften oppe

hoften oppe

Dybe hoftesmerter

Obturatorius,Gemellus smerteområde

De dybe hoftemuskler

Symptomer fra Gemellus og Obturatorius musklerne opleves umiddelbart som ømhed, træthed ved halebenet og dybt i hofteleddet og ned i baglåret, Symptomer som kan forveksles med ischias smerter. Der kan være forskel på hofteskålens niveau i højre og venstre side og fornemmelse af forskel i ben længde.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Gemellus og Obturatorius musklerne.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne opstået over en længere periode eller er de tilbagevendende, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Gemellus og Obturatorius musklerne justerer hoftens position og balancerer på den måde kroppen. Umiddelbart vil symptomer fra Gemellus og Obturatorius musklerne komme til syne indirekte ved gentagne og vedvarende symptomer andre steder.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Gemellus og Obturatorius er posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt.

Scroll to Top