Mellemøre betændelse

Ørepine, væske i øret kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Masseter internus smerteområde

Masseter internus smerteområde

Sternocleidomastoideus smerteområde

Sternocleidomastoideus smerteområde

Mellemørebetændelse – væske i øret

Mellemørebetændelse,væske i ørerne og ørepine er et tilbagevendende problem for mange børn og voksne. Øget spænding i musklerne i og omkring øret, influerer på miljøet i øret.

Zoneterapi behandling ved øreproblemer giver ofte et godt resultat. Mindre væske i ørerne og bedre hørelse er oplevelsen for de, som får zoneterapi behandling.

Behandlingsforløbet starter med 3-4 zoneterapi behandlinger med  max. 1 uges interval mellem zoneterapi behandlingerne. Er symptomerne opstået over en længere periode eller er de tilbagevendende, vil det være nødvendigt med 3-7 opfølgende zoneterapi behandlinger. I takt med bedring øges behandlingsintervallet til 30 dage.

Dette behandlingsforløb er ideelt til at opretholde ro og balance i øret sæsonen ud dvs. til foråret er rigtigt i gang.

Smerteområde

Smerteområde

Det kan ofte være nødvendigt at genoptage zoneterapi behandlingerne det efterfølgende efterår. På den måde lærer kroppen at reagere hensigtsmæssigt igen.

Forløbet med mellemørebetændelse er ofte som følger; Først er der et udbrud efterfulgt af en bedring. Når man så mener, at nu er barnet helt rask – så kommer der en omgang til. Immunforsvaret reagerer uhensigtsmæssigt og kommer ikke i balance igen. Med zoneterapi kan det rettes ved regelmæssig behandling.

Scroll to Top