Masseter internus

Symptomer fra den dybe kæbemuskel kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Masseter internus

Masseter internus

Masseter internus smerteområde

Masseter internus smerteområde

Den dybe kæbemuskel

Symptomer fra Masseter internus er tydeligst i øret, i samme side som den aktive muskel og vil influere på miljøet i øret. Symptomer som koncentrations besvær, tinitus, svimmelhed, ubalance ved bevægelse, reduceret hørelse, ørepine og mellemørebetændelse kan være forårsaget af øget spænding i Masseter internus. Symptomerne fra Masseter internus kan ligne virus på balancenerven.

Symptomerne er ofte tydelige ved tyggebevægelser, især når kroppen er fysisk og/eller mental træt. Spænding i Masseter internus vil påvirke de små muskler i øret.

Masseter internus er en tyggemuskel.

Zoneterapi er meget effektfuld behandling af symptomer fra Masseter internus.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Masseter internus er en slags finjusterings muskel, som har indflydelse på kroppens opfattelse af egen balance. Den finjusterer balancen i kroppen på basis af input fra de posturale muskler og fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Masseter internus er dermed væsentlig for kroppens opfattelse af egen balance.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Scroll to Top