Interspinales cervicis, Intertransversarii cervicis

Symptomer fra de dybe nakkemuskler kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Intertransversarii cervicisInterspinales cervicis

Intertransversarii cervicis
Interspinales cervicis

Intertransversarii cervicisInterspinales cervicis smerteområde

Intertransversarii cervicis
Interspinales cervicis
smerteområde

De dybe nakkemuskler

Symptomer fra Interspinales cervicis og Intertransversarii cervicis, de dybe nakkemuskler opleves som træthedsfornemmelse og træghed i nakkeregionen.
Det kan udløse hovedpine, migræne, forstyrre miljøet i ørerne og virke meget tanke forstyrrende og påvirke koncentrations evnen, som en mental trættende fornemmelse. Nakkeregionen kan opleves øm og irriteret, når hovedet lægges på hovedpuden.

Symptomerne fra Interspinales cervicis og Intertransversarii cervicis, opstår ikke ved bevægelse, men symptomerne øges over tid og opleves som en vedvarende tiltagende faktor og det er en lettelse at sidde med nakkestøtte eller ligge  – helst ligge for at aflaste hvirvelsøjlen helt.

Interspinales cervicis og Intertransversarii cervicis ekstenderer nakken og opretholder hvirvlernes optimale indbyrdes position i forhold til udgangspunkt for bevægelse.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Interspinales cervicis og Intertransversarii cervicis.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne opstået over en længere periode eller er de tilbagevendende, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Scroll to Top