Stress

Stress relaterede symptomer kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Ved stress symptomer vil intensiv zoneterapi behandling gavne din krop. Da varighed, symptomer og nuværende tilstand er påvirket af mange faktorer, er det ikke muligt at være præcis med antal zoneterapi behandlinger.
Men generelt gælder det at, når symptomerne på stress er opstået over en længere periode, er tilbagevendende eller vedvarende, vil det være nødvendigt med intensiv zoneterapi behandling, til musklerne har opnået sit optimale anatomiske hvileniveau og kroppen er i optimal balance. Under behandlings forløbet vil du føle et øget velbehag, friskere, mere energi og en oplevelse af overskud.

I en stress situation vil kroppen naturligt reagere med øget muskelspænding, for at være klar til kamp. Det er en god foranstaltning for en kort periode, men en længere periode i permanent alarmberedskab vil fastholde muskelspændingerne. Dermed også øget aktivitet i nervesystemet, som skal sende flere impulser rundt i kroppen. Hermed øges energi forbruget både i muskulaturen og i nervesystemet. Det øgede energi forbrug vil tydeliggøre symptomer, som f.eks.  vedvarende træthed, nedsat koncentrations evne og humørsvingninger. En følelse af aldrig at føle sig helt oplagt hverken fysisk eller mentalt – manglende overskud.
Stress udvikler sig ofte snigende over en længere periode, uden at du selv bemærker det. Stress over længere tid vil influere på kroppens opfattelse af egen balance og påvirke kropsfunktioner og kropsholdning. Symptomer vil blive tydeligere og flere mindre symptomer kan støde til.

Konstant stress tilstand vil over tid have negativ indvirkning på kroppens funktioner.
Udover trætheden vil der gradvist opstå en række symptomer:
astma
allergi
nedsat immunforsvar
slørret syn
hovedpine
tinitus
muskelspænding
mavesyre
mavesår
træthedsfornemmelse,vedvarende
utryghed
ubalance
svedeture
humørsvingninger
svimmel
nedsat koncentrations evne

Scroll to Top