Skinnebensbetændelse

Skinnebensbetændelse kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Soleus smerteområde

Soleus smerteområde

Tibialis anterior smerteområde

Tibialis anterior smerteområde

Skinnebensbetændelse

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af skinnebensbetændelse. Zoneterapi behandlingen vil løsne muskelspændingen i Soleus og Tibialis anterior, som ligger tæt op langs med skinnebenet henholdsvis foran og bagpå. Øget spænding i Soleus og Tibialis anterior, typisk efter fysisk aktivitet, vil give symptomer langs skinnebenet.

3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.
De første 2-3 zoneterapi behandlinger ligger forholdsvis tæt med max. 7 dages mellemrum. Herefter øges behandlingsintervallet i forhold til symptomernes tydelighed og hvor hurtigt ømheden på reflekszonerne aftager.
For at opnå et vedvarende positivt resultat af behandlingen med reflekszoneterapi, er det nødvendigt at justere aktivitets niveauet efter kroppens signaler.

 

Soleus

Soleus

Tibialis anterior

Tibialis anterior

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med 3-5 opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.Symptomer over længere tid vil influere på kroppens opfattelse af egen balance og flere mindre symptomer kan støde til.

Scroll to Top