Tæer

Smerter frem i tæerne kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut, ZONE 44 i Kgs.Lyngby

Flexor hallucis longus smerteområde

Flexor hallucis longus smerteområde

Tibialis anterior smerteområde

Tibialis anterior smerteområde

Tåsmerter

Symptomer i tæerne som er opstået 5-7 uger tilbage, kræver ca 3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode og vil reducere symptomerne kraftigt. De første 2-3 zoneterapi behandlinger ligger forholdsvis tæt med max. 7 dages mellemrum. Herefter øges behandlingsintervallet i forhold til symptomernes tydelighed og hvor hurtigt ømheden på reflekszonerne aftager.
For at opnå et vedvarende positivt resultat af behandlingen med reflekszoneterapi, er det nødvendigt at justere aktivitets niveauet efter kroppens signaler.

Længere varende – gentagne – kroniske symptomer

Er symptomerne er opstået over en længere periode eller er de tilbagevendende, er det nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til musklerne har opnået sit optimale styrke niveau.

Symptomer over så lang tid vil influere på kroppens opfattelse af egen balance og flere mindre symptomer kan støde til.

Extensor digitorum longus smerteområde

Extensor digitorum longus smerteområde

For at opnå et vedvarende positivt resultat af behandlingen med reflekszoneterapi, vil behandlingsforløbet strække sig over tid, fordi følgende punkter kræver tid:

  • Musklen/musklerne skal afspændes og opretholde normal anatomisk hvilelængde.
  • Musklen/musklerne skal under behandlingsforløbet “genoptrænes” i normalfunktionsområdet for at genvinde sin styrke. Videnskabelige resultater viser at det tager ca 8-12 uger før der er en målbar styrkefremgang. Der vil dog undervejs kunne mærkes gradvis fremskridt.
  • Hjernen skal “indkode” og opretholde den “nye” tilstand af kroppens opfattelse af egen balance. Det tager ca 8-12 uger at indkode og opretholde den nye ændring i musklens anatomiske hvilelængde og kroppens af opfattelse af egen balance.

 

bagsværd,charlottenlund,gentofte,hellerup,holte,københavn,ordrup,søborg,virum

Scroll to Top