Semimembranosus, Semitendinosus

Symptomer fra den Halvhindede og den Halvsenede Hasemuskel kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

SemimembranosusSemetendinosussmerteområde

Semimembranosus
Semetendinosus
smerteområde

SemimembranosusSemitendinosus

Semimembranosus
Semitendinosus

Hasemuskler

Symptomer fra Semimembranosus og Semitendinosus er tydeligst ved muskeludspring i nederste del af ballen ned langs musklerne når du bøjer og roterer i knæleddet og ved adduktion og medialrotation i hofteleddet.

Semimembranosus og Semitendinosus extenderer, adducerer og medialroterer i hofteleddet. Semimembranosus og Semitendinosus flekterer og medialroterer i knæleddet.
Semimembranosus spænder desuden knæledskapslen.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Semimembranosus og Semitendinosus.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklerne har opnået sit optimale styrke niveau.

Semimembranosus og Semitendinosus er posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Scroll to Top