Scaleni

Symptomer fra Scaleni kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Scaleni

Scaleni

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Symptomer fra Scaleni er tydeligst foran og bagpå skulderen, ned foran på brystet, mellem skulderbladene og udi armen, helt ned i hånden til tommelfingeren i samme side, som den aktive muskel, Symptomerne er tydeligst ved  fleksion af halsen og ved forceret vejrtrækning.

Ved unilateral aktion er Scaleni musklerne primære aktører ved fleksion af halsen. Scaleni er aktiv i stressede situationer og ved inspiration. Scalenerne er aktive ved forceret vejrtrækning, som f.eks. astmatiske symptomer.
Scaleni flekser og roterer hovedet.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Scaleni.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklerne har opnået sit optimale styrke niveau.

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Scaleni smerteområde

Scaleni er en af de posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder.

Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt. Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Længere tid med øget spænding vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Scroll to Top