Rotatores thoracis, Intertransversarii thoracis

Symptomer fra de Korte Rygmuskler kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

IntertransversariiInterspinales

Intertransversarii
Interspinales

Rotatores

Rotatores

De Korte Rygmuskler

Symptomer fra Rotatores, Intertransversarii og Interspinales opleves, som træthed, lokalt i området med øget muskulærspænding og indvirker på kropsholdning. Symptomerne træder frem ved rotation af hvirvlesøjlen og når hvirvelsøjlen rettes ud.

Rotatores, Intertransversarii og Interspinales retter hvirvelsøjlen ud ved at spænde op på begge sider af hvirvelsøjlen samtidig(bilateral kontraktion) og roterer hvirvelsøjlen ved spænde op i den ene side(unilateral kontraktion).

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Rotatores og Intertransversarii.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklerne har opnået sit optimale styrke niveau.

Rotatores thoracis og Intertransversarii thoracis er posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Scroll to Top