Quadratus femoris

Symptomer fra Quadratus femoris kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Quadratus femoris smerteområde

Quadratus femoris smerteområde

Quadratus femorisQuadratus femoris – indadfører

Symptomer fra Quadratus femoris opleves umiddelbart først som træthed dybt i lysken og senere som en intens dyb smerte i lysken, forskel på højden hofteskålen i højre og venstre side og fornemmelse af forskel i ben længde.

Quadratus femoris fører lårbenet indad, adducerer og udad roterer lårbenet. Quadratus femoris justerer lårbenets og hoftens position og på den måde balancerer kroppen.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Quadratus femoris.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Quadratus femoris er en slags finjusterings muskel, som har indflydelse på kroppens opfattelse af egen balance. Den finjusterer balancen i kroppen på basis af input fra de posturale muskler og fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Quadratus femoris er dermed væsentlig for kroppens opfattelse af egen balance.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Scroll to Top