Pectoralis major sternalis

Symptomer fra den store Brystmuskel kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Pectoralis major

Pectoralis major

Pectoralis major sternalis smerteområde

Pectoralis major sternalis smerteområde

Pectoralis major sternalis

Symptomer fra Pectoralis major sternalis er tydeligst på bryst regionen i samme side, som den aktive muskel når overarmen føres fremad(flektion), ind mod kroppen(adduktion) og ved indadrotation af overarmen.

Pectoralis major sternalis er en del af Pectoralis major, som adducerer og indadroterer overarmen. Pectoralis major består af 3 dele;Pectoralis major sternalis, Pectoralis major abdominus og Pectoralis major clavius.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Pectoralis major sternalis.
3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Pectoralis major er en af de posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Scroll to Top