Multifidi thoracis, Semispinalis thoracis

Symptomer fra de middellange rygmuskler kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Multifidi, Semispinalis

Multifidi thoracis Semispinalis thoracis

Smerteområder

Smerteområder

De middellange rygmuskler

Symptomer fra Semispinalis thoracis og Multifidi thoracis er tydeligst mellem skulderbladene eller ved kors- og haleben, ved bagudbøjning og rotation af hvirvelsøjlen.

Semispinalis thoracis og Multifidi thoracis indvirker på kropsholdning, mobilitet og på organernes funktioner.
Semispinalis thoracis og Multifidi thoracis bagudbøjer og roterer hvirvelsøjlen.

Semispinalis thoracis og Multifidi thoracis er en del af rygmuskulaturen; Transversospinalis.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Multifidi thoracis og Semispinalis thoracis. 3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Multifidi thoracis er en af de posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder. Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt.

Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Det vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Scroll to Top