Levator scapulae

Symptomer fra Skulderbladsløfteren kan behandles med zoneterapi hos din zoneterapeut

Levator scapulae

Levator scapulae

Levator scapulae smerteområde

Levator scapulae smerteområde

Skulderbladsløfteren

Symptomerne fra Levator scapulae er tydeligst i skulderåget tæt ved nakken, som nakkehold og en smule ned langs kanten af skulderbladet ved elevation af skulderblad og ved drejning af halsen.

Levator scapulae, som Trapezius, øvre er aktiv når skulderbladet løftes og halsen drejes.

Zoneterapi er meget effektfuld til behandling af symptomer fra Levator scapulae. 3-5 zoneterapi behandlinger over en kort periode vil reducere symptomerne kraftigt.

Er symptomerne tilbagevendende eller opstået over en længere periode, vil det være nødvendigt med opfølgende zoneterapi behandlinger, til kroppen er i optimal balance og musklen har opnået sit optimale styrke niveau.

Levator scapulae er en af de posturale muskler. De posturale muskler regulerer kroppens balance, i forhold til de input kroppens selvregulerende balance mekanisme modtager fra sensorer i muskler, øjne, ører og fødder.

Muskelspændingen i de posturale muskler er afsættet for at kroppen fungerer optimalt. Længere tid med øget spænding vil påvirke kropsfunktioner, kropsholdning og symptomer blive tydeligere. Længere tid med øget spænding vil indvirke på kroppens opfattelse af egen balance og symptomerne vil dukke op igen og igen.

Scroll to Top